Vakarų Renta

Kotedžas

Skelbimo ID: 10358

Giliškės g.

PARDUODAMAS pilnai įrengtas kotedžas Trušeliuose, sublokuotų kotedžų kvartale.
Pirmame aukšte erdvi svetainė su virtuve, wc kambarys, koridoriuje integruota sieninė spinta. Įrengtas židinys. Grindinis dujinis šildymas.
Įvesta signalizacija, pastatyti vandens filtrai.
Antrame aukšte trys atskiri miegamieji, erdvus vonios kambarys, atskira drabužinė, viename miegamajame įmontuota sieninė spinta. Iš visų kambarių yra išėjimas į balkonus.
Sienos: 1-ojo namo aukšto pastatytos naudojant "Velox' 'technologiją, o 2-asis aukštas iš akyto betono blokelių kombinuojant su ''Kauno Šiloporo'' putplačiu.
Fasadas: rytinės pusės fasadas [išorinis kiemas] yra dengtas dekoratyviniu tinku, vakarinė dalis [vidinis kiemas] - dengtas dailylentėmis su akmens vatos pašiltinimu.
Stogas 130 m2-atitinka Broof [t1 ] reikalavimus. Stogo pagrindas iš G/B perdengimo plokščių, garo izoliacinė plėvelė 200 mkr, polistireninis putplastis EPS 80 200mm, termoizoliacijos sluoksnis Technoroof 50-40 mm, apatinė danga MIDA Uniflex PV S3s, viršutinė danga MIDA Uniflex PV S4b.
Išklotos trinkelės rytinėje pusėje [išorinis kiemas].
Įstatyti 3 stiklų, 6 kamerų, 85cm. pločio langai ir lauko durys.
Vakarinėje pusėje balkonas yra aptvertas metalo ir medžio turėklais. Vidinis kiemo balkonas yra erdvus ir atitvertas siena nuo kaimynų.
Vidinis kiemas aptvertas medine tvora, įrengta terasa. Yra pagalbinė patalpa - sandėliukas.

Vietovė: Trušelių k.

Kaina: € 189000

Kambarių skaičius: 4

Aukštas: 1

Aukštų skaičius: 2

Namo tipas: Mūrinis

Bendras plotas: 140

Sklypo plotas: 4 a

Naujos statybos

Metai: 2016

Brokeris
Antanas
+37067434070

Į viršų